Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
SistemGas Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

SistemGas Timisoara

SistemGas Timisoara

SistemGas Timisoara Dispunem de personal specializat autorizat ISCIR si ANRGN care ofera clientilor solutii tehnice complete în conformitate cu prescriptiile normativelor ?i legislatiei în vigoare atat in proiectare cat si in executie ?i exploatare. Servicii oferite: 1. Instalatii de alimentare cu gaz petrolier lichefiat(GPL) si gaz natural S.C. SISTEMGAS S.R.L conform autorizatiilor pe care le detine executa lucrari si presteaza servicii în domeniul GPL si al gazului natural. Societatea ofera astfel clientilor sai consumatori casnici sau industriali servicii complete incepand de la proiectare executie pana la avizare si autorizare a instalatiei asigurand astfel o functionarea optima si în deplina siguranta a instalatiilor. • Instalatii de alimentare cu gaz natural S.C. SISTEMGAS S.R.L. ofera clientilor sai servicii de consultanta proiectare si executie in domeniul gazelor naturale pentru instalatii de utilizare gaze naturale. • Instalatii de alimentare cu gaz petrolier lichefiat Ca o solutie alternativa a gazului natural SISTEMGAS ofera consumatorilor casnici sau industriali pentru incalzire sau flux tehnologic sisteme de instalatii cu sau fara vaporizare fortata si rezervoare stocatoare de GPL de diferite capacitati (1.000 litri -50.000 litri). 2. Comercializare distributie transport GPL si Autogas S.C. SISTEMGAS S.R.L. comercializeaza si distribuie GPL asigurand furnizarea de GPL clientilor sai cu fluenta si promptitudine în orice anotimp. S.C. SISTEMGAS SRL dispune de depozit de GPL situat in Timisoara si capacitate tehnica pentru transport a combustibililor catre clienti ce este asigurata prin baza auto proprie – autocisterne GPL. Personalul nostru este autorizat ADR pentru transporturi de marfuri periculoase. 3. Procesare GPL-auto S.C. SISTEMGAS S.R.L. va ofera solutia alternativa a combustibilului pentru autovehicule si anume proceseaza GPL auto (Autogas) un produs omologat RAR –OCP distribuit prin sistemele independente de alimentare a autovehiculelor cu rezervor stocator de GPL-auto si pompa de distributie. 4. Instalare punere in functiune service aparate consumatoare de gaz Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii S.C. SISTEMGAS SRL este autorizata sa execute lucrari de instalare punere in functiune service si reparare aparate consumatoare de combustibili gazosi : cazane de apa calda murale sau de pardoseala si arzatoare cu P = 300kW 5. Verificare dispozitive de siguranta S.C. SISTEMGAS SRL detine stand autorizat in conformitate cu prescriptiile tehnice ISCIR si efectueaza verificari la deschidere-inchidere a supapelor de siguranta de parametrii maximi : Dn 65 mm si P=25 bar.

Nu sunt comentarii la "SistemGas Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "SistemGas Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.