Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Service Samo Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Service Samo Timisoara

Service Samo Timisoara

Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate. Cu peste 20 de ani de experienta am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cit si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare si a cutiilor automate de la toti producatorii auto. Oferind doar piese originale nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre- calitate promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajut?m pe to?i cei ce apeleaz? la noi inclusiv prin consultanta telefonica ?i încerc?m s? le rezolv?m problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie. Solutia noastra consta in vanzarea sau reparatia de convertizoare si cutii automate cit si vanzarea de piese de schimb. Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme fie in Service propriu fie la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii.

Nu sunt comentarii la "Service Samo Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Service Samo Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.