Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Scoala de soferi Zara Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Scoala de soferi Zara Timisoara

Scoala de soferi Zara din Timisoara a fost infiintata in anul 2005. La noi vei gasi un colectiv experimentat, dar tânar din punct de vedere al mentalitatii.
Dispunem de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto. Avem la dispozitie o gama diversificata de autovehicule: Peugeot 307 CC, Mercedes A Class, Opel Vectra, Citroen C3, VW Golf, VW Polo, Dacia Logan, Daewo Matiz, Tico.

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00

Categoria: A, A 1, B

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Scoala de soferi Zara Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.