Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Scoala de soferi Tudo Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Scoala de soferi Tudo Timisoara

Scoala de soferi Tudo din Timisoara organizeaza cursurile si examenele pentru permisul auto la categoriile A, B, C, D, E si moped.
Salile de curs sunt dotate cu material didactic, conform legislaţiei de autorizare a scolilor de şoferi, conform standardelor ISO în vigoare.
Veţi fi indrumaţi de de instructori auto şi profesori de legislţie profesionişti, care au format mii de conducători auto şi care doresc în continuare să pună în slujba dumneavoastră experienţa acumulată.

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00

Categoria: A, B, B+E, C, C+E, D, Moped

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Scoala de soferi Tudo Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.