Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Scoala de soferi Top Drive Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Scoala de soferi Top Drive Timisoara

Cu şcoala de şoferi Top Drive din Timisoara obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.
Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.
La noi veţi găsi maşini noi, instructori foarte bine pregătiţi şi toată disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.
În cadrul şcolii Top Drive activează instructori şi profesori de legislaţie rutieră cu experienta in domeniu. În dotarea şcolii avem autoturisme:

  • FORD FIESTA (2005)
  • VW GOLF IV VARIANT (2004)
  • PEUGEOT 309 DIESEL
  • DACIA SUPERNOVA (2002)
  • FIAT STILO SPORT (2005)
  • PEUGEOT 207 (2008)
  • DACIA LOGAN (2008)
  • CHEVROLET SPARK (2008)

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Categoria: B

 

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Scoala de soferi Top Drive Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.