Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Scoala de soferi Krebs Timisoara

Scoala de soferi Krebs a fost infiintata in Timisoara in anul 1996, dupa o lunga experienta in conducerea autovehiculelor in trafic intern si international, ruland pe soselele Europei, mult peste 1 500 000 km la volanul diferitelor tipuri de autoturisme, microbuze, autocare normale si etajate.

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 – 14:00

Categoria: A, A 1, B

Relevant pentru:

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Scoala de soferi Krebs Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.