Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Wish Studio Timisoara

Salon Wish Studio din Timisoara este un studio de coafura ce va ofera pentru orice eveniment, coafuri, tunsori si culori in pas cu moda si dupa preferinte, primiti sfaturi si raspunsuri la orice intrebare legata de lookul dumneavoastra.

Ambientul este placut si relaxant, iar echipa este una tanara si deschisa sa va creeze un look personalizat care sa va avantajeze.

Servicii:

  • Manichiura (clasica, SPA, GEL UV, tehnica, nail art)
  • Pedichiura (clasica, SPA, GEL UV, nail art)
  • Cosmetica
  • Make-up
  • Hairstyling
  • Pensat

Nu sunt comentarii la "Salon Wish Studio Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Wish Studio Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.