Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Style Clivia Timisoara

O vizita in salonul de infrumusetare Style Clivia din Timisoara, ce are o experienta in domeniu inca din 1996, te indruma spre look-ul care te reprezinta si care ti se potriveste.

Sfaturile personalului calificat si specializat in materie de coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura si make-up profesional, te ajuta sa fii in pas cu noile tendinte si sa iti satisfaci nevoile de frumusete.

Dorinta noastra este sa mentinem serviciile furnizate clientilor nostri la un nivel cat mai inalt, iar daca si tu iti doresti sa fi frumoasa, cu devotament, sa arati bine si sa te simti bine, atunci cu siguranta vom forma cea mai buna echipa si vom avea rezultate minunate pentru tine.

Nu sunt comentarii la "Salon Style Clivia Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Style Clivia Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.