Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Salon Nomasvello CBC Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Nomasvello CBC Timisoara

Nomasvello este o marca internationala (peste 1200 de saloane) specializata in tratamente de epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) cu lumina intens pulsata, cea mai sigura, eficienta si nedureroasa metoda.

Pe langa pret (30 Euro/zona) si tehnologia moderna, salon Nomasvello din Timisoara ofera siguranta pentru ca fiecare tratament de epilare sau terapie faciala incepe cu un test gratuit de eficacitate si confort.

Program:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00

 

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Nomasvello CBC Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.