Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Marilyn Timisoara

Denisa C
Comentariu

Cel mai prost salon la care am mers vreodata. Personalul se comporta ca la usa cortului si arata zici ca este un bordel, nu un salon de infrumusetare. Doamna de la receptie este nepoliticoasa, de-a dreptul taranca. Toata atmosfera lasa o impresie de matroana care conduce un bordel. Deci, daca sunteti interesate/interesati sa beneficiati de servicii de infrumusetare de calitate, NU alegeti acest salon. Daca sunteti interesati sa va uitati la niste fetiscane imbracate zici ca au fost trimise la produs si pe langa asta sa mai fiti agasati constant de matroana lor, mergeti la salon marilyn.

Lasa un comentariu la "Salon Marilyn Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.