Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Rompetrol - Bulevardul Iosif Bulbuca Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Rompetrol – Bulevardul Iosif Bulbuca Timisoara

Rompetrol – Bulevardul Iosif Bulbuca Timisoara

In Romania Rompetrol detine cea mai performanta rafinarie din tara Petromidia situata in Constanta Navodari. Pozitia strategica a rafinariei pe tarmul Marii Negre permite un tranzit rapid pe cale maritima de titei si produse petroliere. Astfel Petromidia devine un nod regional important iar Rompetrol unul din cei mai mari exportatori din tara. Produsele rafinariei Petromidia ajung in cele 450 de statii de alimentare din tara alaturi de alte tari din regiune sau bazinul Marii Negre.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Rompetrol – Bulevardul Iosif Bulbuca Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.