Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Remotim Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Remotim Timisoara

Remotim Timisoara

Remotim Companie noastra ofera servicii de tractari Timisoara – remorcari auto NON STOP si asistenta rutiera in Timisoara si judetul Timis. Oferim servicii de remorcari – tractari auto cu autospecialele din dotare marca Volkswagen Transporter si Fiat Ducato ambele dotate cu troliu profesional. Tractari auto Timisoara NON STOP – garantam sosirea autospecialei la locul evenimentului rutier in circa 15-30 de minute in conditii meteo favorabile. – nu avem taxe ascunse nu contorizam timpul de manipulare incarcare si descarcare a vehiculelor. TARIFE TRACTARI Autovehicule < 1.5 tone: - Remat 150 lei - Local 150 lei - Extern 2 lei/km Autovehicule 1.5 tone si 2.5 tone: - Remat 200 lei - Local 200 lei - Extern 2 lei/km Pe raza municipiului TIMISOARA o tractare costa 150 lei in afara orasului taxam 2 lei / km dus - intors. Astfel ca pentru un drum de 50 de kilometri veti plati 150 de lei + 2 lei pe kilometru dus - intors 150 de lei + 2 x 100 kilometri (dus - intors) total de plata 350. Tarifele sunt pentru vehicule cu trenul de rulare functionabil in cazul in care vehiculul a parasit carosabilul este rasturnat etc se va taxa suplimentar 50 100 sau 150 de lei in functie de munca depusa. Oferim servicii de asistenta auto cum ar fi pornirea asistata alimentarea cu combustibil schimbare roata. Asiguram transportul de la locul evenimentului in limita a doua persoane.

Nu sunt comentarii la "Remotim Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Remotim Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.