Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Procar – Skoda Timisoara

Procar – Skoda Timisoara

ProCar Timisoara este o societate comerciala pe actiuni infiintata la 4 iulie 1994 avand ca actionar principal societatea comerciala Temeco. De la momentul debutului in ipostaza de dealer Skoda ProCar a inregistrat o crestere constanta a vanzarilor de automobile noi. In acest context decizia de a concentra resursele firmei exclusiv pe aceasta activitate a fost cat se poate de fireasca. Pe o piata in care concurenta este tot mai acerba obiectivul ProCar – Skoda in viitorul apropiat il constituie consolidarea pozitiei dobandite cresterea vanzarilor si nu in ultimul rand o gama de servicii complete. In prezent ProCar este dealer autorizat Skoda pentru judetele Caras-Severin si Timis. Sediul central este la Timisoara unde functioneaza binecunoscutul Centru Skoda Timisoara (showroom si service). Incepand din primavara anului 2009 ProCar a dat in folosinta noul Centru Skoda de la Resita showroom si service realizat dupa standardele de dotare si cu facilitati in conformitate cu cerintele producatorului Skoda la nivel european.

Nu sunt comentarii la "Procar – Skoda Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Procar – Skoda Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.