Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Premium Truck Service Timisoara

Premium Truck Service Timisoara

Premium Truck Service Timisoara – Service pentru camioane semiremorci si remorci produse in Europa Desi suntem o firma relativ tanara am reusit sa ne impunem pe piata prin calitatea serviciilor oferite pretul scazut si profesionalismul de care dam dovada mereu. Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului Premium Truck Service clientii nostri vor beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare noi fiind o firma autorizata de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman sa efectueze operatiuni de service-auto. Pentru parcurile auto importante avem disponibilitatea de a lucra sambata si noaptea. Seriozitatea de care dam dovada profesionalismul si calitatea service-ului oferit sunt principiile dupa care firma noastra se ghideaza si reuseste sa isi multumeasca clientii oferindu-le un service de calitate. Serviciile pe care Premium Truck Service vi le ofera sunt serviciile de intretinere si reparatii: – semiremorci (sistem rulare ABS electric); – camioane (IVECO MAN Mercedes DAF); – instalatii de climatizre; – incalzitoare suplimentare.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Premium Truck Service Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.