Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

PILOT CAD Timisoara

PILOT CAD Timisoara

Societatea PILOT CAD a fost infintata in anul 2006 in Timisoara din necesitatea executarii intr-un mod profesionist a unor lucrari de topografie-cadastru. Pentru inceput domeniul principal de activitate fiind masuratorile terestre si geodezice ulterior extinzandu-si sfera de activitate acoperind toate necesitatile in acest domeniu. Servicii: 1. Topografie – cadastru: Intocmire documentatii necesare obtinerii avizului pentru PUZ /PUD (management proiect dispunem de colaboratori pe toate ramurile legate de proiectare) Intocmire documentatii necesare apartamentarii reapartamentarii si subapartamentarii imobilelor Intocmire documentatii dezlipiri/alipiri terenuri Intocmire documentatii intabulare/radiere constructii in cartea funciara Intocmire documentatii pentru scoaterea definitiva a terenurilor din circuitul agricol Intocmire documentatii pentru obtinerea dreptului de proprietate in baza legilor proprietatii(Ordinul Prefectului) Intocmire documentatii necesare obtinerii Autorizatiei de Construire sau diverse avize Intocmire documentatii necesare rectificarii suprafetei din cartea funciara Intocmire documentatii intabulare titluri de proprietate Intocmire documentatii pentru identificare limite juridice 2. Topografie inginereasca: Trasari limite juridice imobile Trasari axe constructii industriale si civile Trasari cote proiectate Trasari axe cai de comunicatii Trasari retele edilitare conform proiecte Ridicari topografice suport pentru proiectare cai de comunicatie noi si pentru reabilitarea celor existente/retele edilitare

Nu sunt comentarii la "PILOT CAD Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "PILOT CAD Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.