Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Petrom - Miresei Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Petrom – Miresei Timisoara

Petrom – Miresei Timisoara

Cu activit??i în sectoarele Explorare ?i Produc?ie Gaze ?i Energie Rafinare ?i Marketing Grupul Petrom are rezerve dovedite de petrol ?i gaze estimate la 775 milioane de barili echivalent petrol în România ?i Kazahstan (750 milioane barili echivalent petrol în România) o capacitate nominal? anual? de rafinare de 42 milioane tone o re?ea de circa 800 benzinarii operate sub dou? branduri Petrom ?i OMV in România Republica Moldova Bulgaria ?i Serbia o centrala electrica pe gaze de 860 MW la Brazi si un parc eolian de 45 MW la Dorobantu. În anul 2012 cifra de afaceri a Grupului a fost de 5.891 milioane euro iar EBIT (Profit Înainte de Dobânzi ?i Impozite) a fost de 1.270 milioane euro.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Petrom – Miresei Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Petrom – Miresei Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.