Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Partener Rompetrol Borzesti Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Partener Rompetrol Borzesti Timisoara

Partener Rompetrol Borzesti Timisoara

Statiile Partener Rompetrol in numar de 155 in tara sunt statii de carburant particulare modernizate cu ajutorul Rompetrol Downstream in sistem de parteneriat. Aceasta directie de colaborare a fost dezvoltata pentru o mai buna acoperire a celor mai importante rute de transport. Aici sunt comercializati exclusiv carburanti Rompetrol – Efix si EfixS acestia din urma fiind comercializati doar in statiile Partener Rompetrol selectate. In plus statiile dispun de sistemul de plata Fill&Go.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Partener Rompetrol Borzesti Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.