Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
OviGarden Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

OviGarden Timisoara

OviGarden Timisoara

Serviciile OviGarden integreaza inr-un tot unitar proiectarea realizarea si intretinerea ulterioara a spatiilor verzi gradinilor si a locurilor de joaca pentru copii. Conceptul companiei se bazeaza pe colaborarea directa dintre client si specialistii OviGarden fiecare noua realizare reflectand personalitatea unica a clientului. OviGarden – Amenajari spatii verzi: – Proiectare amenajare si intretinere de spatii verzi gradini lacuri iazuri jocuri de apa si intretinerea acestora. – Executam lucrari de pavare cu pavele si din lespezi de piatra naturala pentru acces auto si pietonal. – Placari terase cu piatra naturala. – Sisteme de drenaj. – Amenajari locuri de joaca pentru copii cu mobilier: bancute masute cosuri de gunoi gropi de nisip. – Montam sisteme de udare prin aspersie si picurare. – Gazonari prin insamantare si cu rulouri de gazon. – Toaletari arbori si arbusti tunderi de gard viu. – Pamant de gradina mranita nisip. – Construim pergole foisoare umbrare.

Nu sunt comentarii la "OviGarden Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "OviGarden Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.