Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Novum Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Novum Timisoara

Novum Timisoara

Novum Rent a Car Timisoara Compania Novum Rent a car din Timisoara va ofera servicii de inchirieri auto atat cu sofer cat si fara sofer transport evenimente transport persoane transport formatii de muzica transfer intre orase transfer aeroport transport intalniri de afaceri si multe alte serviciitransport consulate/ministere/ambasade transport scoli/universitati/gradinite. Masini in 4 sau 5 locuri: Dacia Logan Skoda Octavia Tour Facelift 2009 Skoda Octavia Tour – 2008 Skoda Superb 2011 Inchiriaza un microbuz Opel Vivaro 2008 Opel Vivaro 2012 Renault Traffic 2014 Pentru detalii suplimentare si oferte nu ezitati sa contactati.

Nu sunt comentarii la "Novum Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Novum Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.