Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Moment Instal Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Moment Instal Timisoara

Moment Instal Timisoara

Moment Instal Timisoara – detine prin intermediul personalului sau o vasta experienta in domeniul instalatiilor termice sanitare si canalizare oferind clientilor sai o gama foarte variata de servicii profesionale destinate in special sporirii nivelului de confort. Servicii: » Instalatii termice Realizarea proiectului si a necesarului de materiale (daca nu exista) Pregatirea terenului (facut gauri santuri de orice marime si in orice tip de materiale de constructie ) Montarea cazanului de incalzire (centrala termica) (gaz lemne) (Wiessmann Vaillant Junker Ferroli Ariston Immergas etc.) Montarea radiatoarelor de orice tip si marime inclusiv modele ornamentale Racordarea instalatiei la apa rece atat la retele existente sau realizarea unei retele noi inclusiv aducerea apei subterane prin intermediul pompelor hidrofoare etc. Realizarea instalatiei de distributie a apei calde la radiatoare prin pardoseala cat si la vedere prin intermediul tevilor de cupru polipropilena pex-al etc. Montarea distribuitoarelor daca este necesar Realizarea instalatiei de distribuire a apei calde la obiectele sanitare existente si/sau montarea celor noi Montarea boilerelor pentru apa calda daca este necesar Montarea robinetilor cu cap termostatic sau a termostatelor de camera Montarea aerisirii in incaperea cazanului daca este necesara » Instalatii sanitare Montarea obiectelor sanitare pentru baie bucatarie si/sau incadrarea in mobilierul existent : chiuveta wc bideu vana vanita dus jacuzzi aparate de hidromasaj cabina dus Montarea oricarui tip de baterii pentru obiectele sanitare enumerate Racordarea obiectelor sanitare la reteaua de apa rece/calda existenta sau realizarea unei retele noi Racordarea obiectelor sanitare la reteaua de scurgere/canalizare existenta sau realizarea unei retele noi Montarea accesorilor pentru obiectele sanitare : garbage disposal rezervor wc capac wc oglinzi diversi suporti perdea dus (parti componente a mobilierelor de baie ce contin obiectele sanitare) etc. Montare masina de spalat vase Montare masina de spalat » Instalatii de canalizare Realizarea de instalatii de canalizare pentru imobile Racordarea la reteaua de canalizare a orasului Racordarea la reteaua proprie de canalizare (fosa septica) » Reparatii/Remedieri Executam operatiuni de remediere la instalatiile de incalzire sanitare canalizare existente indiferent de natura defectiunii Inlocuim coloane vechi de incalzire apa rece sau calda scurgere la blocuri de locuinte Inlocuim robineti pentru coloanele de apa la blocuri de locuinte Montam hidrofoare pompe electrice pentru udat gradina etc.

Nu sunt comentarii la "Moment Instal Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Moment Instal Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.