Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Majid – Bucovina

Majid – Bucovina

Magazinul Majid din Timisoara cu numarul 2 a fost deschis anul acesta in Timisoara pe str. Bucovina nr. 59 B in dorinta de a fi mai aproape de clientii nostrii si de a ne diversifica gama de produse pe care putem sa vi le oferim din stoc si la comanda. La acest magazin va oferim toata gama de piese auto pentru Dacia Logan si Sandero iar pe viitor vom comercializa si piese auto import pentru toate marcile de autovhicule.

Nu sunt comentarii la "Majid – Bucovina" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Majid – Bucovina" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.