Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Krebs Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Krebs Timisoara

Krebs Timisoara

Scoala de soferi Krebs a fost infiintata in Timisoara in anul 1996 dupa o lunga experienta in conducerea autovehiculelor in trafic intern si international ruland pe soselele Europei mult peste 1 500 000 km la volanul diferitelor tipuri de autoturisme microbuze autocare normale si etajate. Ideea infintarii unei scoli de soferi in Timisoara mi-a venit in urma colaborarii cu o firma germana de transport international de persoane. Aceasta firma pe langa activitatea de transport avea ca obiect de activitate si scoala de soferi. Aici luand legatura atat cu patronul firmei cat si cu instructorii auto am fost atras pentru prima data de frumusetea acestei meserii. Acesti oameni deosebiti mi-au insuflat ideea calitatii in pregatirea elevilor importanta fiecarei ore de pregatire teoretica si practica si nu cea a cantitatii care se practica de multi instructori de la noi. Imi doresc ca prin calitate si profesionalism firma sa ajunga in cel mai scurt timp cea mai buna scoala de soferi din Timisoara.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Krebs Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Krebs Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.