Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Ital-Rom Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ital-Rom Timisoara

Ital-Rom Timisoara

Ital-Rom din Timisoara este o societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 1991 al carei obiect principal de activitate il constituie executarea lucrarilor de constructii civile si industriale (incluzand aici si lucrari de arta si constructii agro-zootehnice) inclusiv preluarea acestora in antreprenoriat general si predarea la cheie. Ital-Rom realizeaza structuri de rezistenta finisaje interioare si exterioare ambientare si dotare in spatii de locuit si administrative instalatii complexe – electrice sanitare – termice de conditionarea aerului telefonie si televiziune – internet semnalizare incendiu si antiefractie etc. Ital-Rom asigura importul de materiale de constructii si echipamente conform solicitarilor investitorului si specificatiilor tehnice precum si calitatea lucrarilor executate respectarea termenelor de predare si satisfacerea oricaror exigente ale beneficiarului Ital-Rom faciliteaza prin colaborare cu societati specializate de profil obtinerea documentatiilor tehnice a proiectelor de executie avizelor si autorizatiilor necesare in vederea executarii oricarui tip de lucrari in constructii.

Nu sunt comentarii la "Ital-Rom Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ital-Rom Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.