Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Instructor auto Viorel Bleotu Timisoara

Instructorul auto Viorel Bleotu ofera şcolarizare în vederea obţinerii permisului de conducere auto categoria „ B”, cu posibilităţi de extensie categoriile „ A,B,C,C+E” sau „B,C,C+E”, în colaborare cu o altă şcoală de şoferi autorizată.

  • ore de conducere cu persoane care deţin permis de conducere auto categoria „B”, cu autoturismul „Şcoală” sau autoturismul personal al clientului
  • ore de conducere cu elevii transferaţi de la o altă şcoală
  • închirierea autovehiculului „Şcoală” în vederea susţinerii examenului de conducere auto.

Orar:

Luni – Vineri: 9:00 – 19:00
Sambata: 9:00 – 14:00

Categoria: B

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Instructor auto Viorel Bleotu Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.