Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Hella Electronics Ghiroda - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Hella Electronics Ghiroda

Activităţile concernului HELLA Electronics Romania sunt structurate pe trei sectoare care formează împreună portofoliul comercial echilibrat al companiei.

În sectorul Automotive, HELLA reuneşte dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea componentelor şi sistemelor tehnicii de iluminat şi electronicii atât pentru producătorii de vehicule, cât şi pentru alţi furnizori. HELLA se orientează spre tendinţele majore, centrale din industria automobilistică: mediul înconjurător, siguranţa şi confortul şi vine în întâmpinarea acestora cu produse ca senzorii inteligenţi pentru baterie, sistemele de asistenţă pentru conducătorii auto bazate pe radar şi sistemele de iluminat adaptabile.

Pe lângă acestea, HELLA dezvoltă, produce şi comercializează în sectorul Aftermarket, produse pentru vânzarea independentă de piese de schimb şi pentru atelierele de service.

Nu sunt comentarii la "Hella Electronics Ghiroda" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hella Electronics Ghiroda" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.