Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Green Fanatsy Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Green Fanatsy Timisoara

Green Fanatsy Timisoara

Totul a inceput din dragoste pentru flori. In 1988 pe campurile din Paris se naste un vis acela de a conserva natura si frumusetea ei. Green Fantasy este o companie care a urmat visul francezilor si a adus pe piata din Romania plantele naturale stabilizate. Substanta cu proprietati miraculoase pe care o cautau de multa vreme alchimistii pentru a obtine viata vesnica este acum folosita pentru flori. Aceasta conserva trupul florilor insa frumusetea lor este aceeasi pe care o ofera si o planta naturala. Ceea ce le face intr-adevar deosebite este faptul ca aceste plante stabilizate isi pastreaza aspectul natural ani si ani de-a randul. Spre deosebire de plantele naturale cele stabilizate au o durata de viata cuprinsa intre 2 si 5 ani si nu au nevoie nici de intretinere. Florile sunt intotdeauna prezente in viata noastra mai ales in momentele speciale: nunta botez aniversare. Pentru a pastra vie amintirea acestor clipe florile stabilizate sunt ideale. Sentimente si emotii pe care le-ai trait demult vor fi astfel vii… prin simpla prezenta a unui buchet de flori in casa ta.

Nu sunt comentarii la "Green Fanatsy Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Green Fanatsy Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.