Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Georgescu Automobile Timisoara

Georgescu Automobile Timisoara

Georgescu Automobile din Timisoara ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi. Pentru perioade mai mari de o luna preturile sunt negociabile si depind de durata si numarul de masini inchiriate. Conditii de inchiriere a autovehicolelor: Autovehiculele sunt livrate cu rezervorul plin si vor fi restituite la fel. Este permisa trecerea frontierei doar cu acordul scris al proprietarului autoturismului; Conducatorii trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere de cel putin 1 an; Perioada minima de inchiriere este de 24 de ore. In cazul intarzierilor mai mari de 2 ore (taxabile cu 5 euro pe ora) se mai tarifeaza o zi; Preturile includ Full CASCO; Toate amenzile biletele de trafic si parcarea sunt responsabilitatea clientului; La livrare este necesara o garantie de 250 – 500 euro aceasta fiind restituita la predarea automobilului in cazul in care acesta nu a suferit avarii; In cazul in care predarea nu se face la birourile firmei se va percepe o taxa de 10 euro.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Georgescu Automobile Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.