Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Galvano Service Electric Timisoara

Galvano Service Electric Timisoara

Galvano Service ElectricTimisoara Firmã româno – germanã înfiin?atã în 2007 care doreste sa se faca cunoscutã în domeniul instalatiilor de galvanizare ?i neutralizarea apelor reziduale propunând solu?ii tehnice ?i tehnologie modernã prin care sã contribuim totodatã la protejarea mediului înconjurãtor. Proiectam si executam: – linii galvanice manuale automate si semiautomate; – statii de neutralizare fixe sau mobile; – sisteme de aspiratie si ventilatie. Executam si comercializam: – bazine de polipropilena; – pompe cu filtre de hartie si PP; – pompe dozatoare; – rezistente electrice pentru bai de galvanizare; – automatizari tablouri electrice si instalatii electrice industriale; – piese de schimb si intretinere. Asiguram service garantie si postgarantie atat pentru lucrarile executate de noi cat si pentru lucrari deja existente.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Galvano Service Electric Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.