Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Perfect Nails Timisoara

Salon Perfect Nails din Timisoara va asteapta in incinta Iulius Mall cu servicii de manichiura, realizate de personal super calificat. Programari de luni pana duminica.
Perfect Nails a deschis primul salon din Romania in anul 2000. Aceasta lansare a marcat o adevarata premiera pe piata romaneasca, conceptul de salon specializat in servicii de manichiura si pedichiura.
Perfect Nails este in prezent cea mai mare franciza de saloane din Romania cu cea mai mare reprezentare nationala.
De-a lungul anilor, am imbunatatit in mod constant serviciile si am tinut atent pasul cu tot ce inseamna inovatie in acest domeniu.
Standardul inalt al calitatii, pregatirea riguroasa a celor peste 100 de tehnicieni, si sustinerea constanta din partea partenerilor nostri din SUA ne recomanda ca lideri pe piata in domeniu.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Perfect Nails Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.