Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Salon Estetique Clinque Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Estetique Clinque Timisoara

Salon Estetique Clinque din Timisoara va propune servicii pentru:

  • Combaterea problemelor tesutului conjunctiv, a celulitei a aspectului epidermiei (pielii)
  • Estomparea cicatricilor
  • Remodelarea corporala
  • Combaterea efectelor imbatranirii la nivelul epidermiei, tonifierea musculara, drenaj hidric si limfatic, cresterea numarului de fibroblaste si a continutului de colagen, efecte asupra circulatiei periferice, efecte de relaxare.

Desi suntem o clinica in toata regula, ne-am dorit ca cei care ne calca pragul sa aibe senzatia ca au venit la un prieten foarte bun, sau ca sunt ca la ei acasa.
Pentru asta am creeat o atmosfera unica unde clientii nostri se simt relaxati datorita colectivului nostru care intai de toate va considera un prieten, pe urma un client.
Nu ne-a scapat nici un detaliu, si pentru asta atmosfera am creeat un spatiu familiar si stilat cu parfum de flori si o muzica ambientala de calitate care iti da impresia ca tocmai ai primit prima zi de concediu.
In clinica noastra ai sansa dea a oferi corpului si sufletului tau confort, relaxare, frumusete si liniste interioara.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Estetique Clinque Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.