Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Salon Delis Studio Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Salon Delis Studio Timisoara

Deli‘s Studio a fost creat din dorinta de a aduce un plus de relaxare si energie tuturor celor care înteleg ca un corp sanatos si frumos aduce buna dispozitie , incredere in sine si putere de munca . Domnisoarele si doamnele , inclusiv viitoare mamici , care doresc sa-si îmbunateasca conditia fizica si , de ce nu , sa se alinte un pic sunt asteptate cu drag . Noi va invitam intr-o atmosfera primitoare si relaxanta sa deveniti mai suple , mai sanatoase si mai optimiste!

Serviciile noastre sunt structurate astfel:

  • masaj: anticelulitic , terapeutic , relaxant , facial ;
  • detoxifierea organismului : detox Spa;
  • programe pentru modelare corporala , slabire si anticelulita ;
  • aerobic personalizat ;
  • gimnastica medicala : AFECTIUNILE COLOANEI VERTEBRALE ;
  • programe de gimnastica si masaj pre- si post- natale ; pentru mamicile ce vor sa vina impreuna cu bebelusii de pana la 1 an , pentru acestia se asigura tarc cu jucarii si muzica pentru copii

Nu sunt comentarii la "Salon Delis Studio Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Salon Delis Studio Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.