Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Florplan Timisoara

Florplan Timisoara

Florplan Timisoara Suntem o firma infiintata in anul 2002 si oferim servicii de cadastru si geodezie pe plan local. Mai exact asiguram urmatoarele servicii: – Masuratori topografice – Documentatii tehnice cadastrale pentru: Intabulare imobile dezmembrare apartamentari imobile constructii scoatere din circuitul agricol schimbare categorie de folosinta identificari numere cadastrale/topografice trasari imobile intravilan/extravilan etc. – Ridicari topografice – Intocmire profile transversale longitudinale lucrari pentru retele edilitare-drumuri cai ferate – Planuri de situatie cotate curbe de nivel – Servicii si consultanta tehnica de specialitate.

Nu sunt comentarii la "Florplan Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Florplan Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.