Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Euro Driver Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Euro Driver Timisoara

Euro Driver Timisoara

Scoala de soferi Euro Driver din Timisoara este dotata cu: – o moderna sala de curs; – calculatoare pe care puteti va testa cunoasterea regulilor de circulatie pe chestionare cu interfata identica cu cea de la examen intre orele 9.00-16.00 – materiale didactice: manuale chestionare planse etc. – un parc auto impresionant format din autovehicule marcile: Audi A6 si 80 Dacia 1310 Solenza si Logan Daewoo Cielo si Matiz Fiat Albea Punto si Stilo Ford Fiesta Opel Vectra Astra Astra Caravan si Corsa Renault Clio Symbol Skoda Octavia Volkswagen Bora Golf si Polo motocicleta Yamaha XS400.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Euro Driver Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Euro Driver Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.