Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Ecovila Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ecovila Timisoara

Ecovila Timisoara

Datorita faptului ca o constructie din lemn nu necesita apa aceasta va fi mai sanatoasa. In plus o structura de lemn nu intrerupe campul electro-magnetic necesar echilibrului biologic al omului. Din aceste motive firma Ecovila din Timisoara vi le recomanda cu incredere. Cunoscut si utilizat dintotdeauna lemnul a fost mereu materialul traditional cel mai folosit pentru construirea habitatului uman. Contrat ideilor preconcepute lemnul necesita foarte putine munca de intretinere: lemnul este tratat in atelier iar anumite bardaje sint acum in garantie fara intretinere. De aceea 90% din canadieni americani japonezi si scandinavi construiesc pe structura de lemn si 40% dintre casele din Germania sunt din lemn.

Nu sunt comentarii la "Ecovila Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ecovila Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.