Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Ecomid Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ecomid Timisoara

Ecomid Timisoara

EcomidTimisoara – servicii de curatenie civila si industriala profesionale. Compania s-a infiintat in anul 1997 avand ca obiect de activitate principal servicii curatenie civila si industriala. In cursul anilor compania si-a consolidat pozitia pe piata de vest a servicii de cur??enie si a inregistrat cresteri constante de minimum 15% in fiecare an al cifrei de afaceri. Organizarea firmei cuprinde diverse departamente: secretariat-marketingpersonal-contabilitatetehnic-aprovizionare avand personal angajat full-time si colaboratori in vederea asigurarii functionarii optime a activitatii.

Nu sunt comentarii la "Ecomid Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ecomid Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.