Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
DLSA Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

DLSA Timisoara

DLSA Timisoara

DLSA Timisoara – biroul nostru de proiectare are ca activitate principala proiectarea de imobile cu destinatii diverse din intreaga paleta de programe de arhitectura: locuire comert spatii office alimentatie publica turism etc. DLSA Timisoara are ca scop principal construirea corecta pliata pe normativele si legislatia actuala dar mai ales atingerea standardului de calitate impus de client si de cerintele europene pentru o calitate superioara a vietii.Acest deziderat se bazeaza in primul rand pe calitatea in proiectare de arhitectura si inginerii conexe urmata de calitatea executiei proiectului pe santier prin colaborarea cu dirigintele de santier si echipa de lucru.

Nu sunt comentarii la "DLSA Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "DLSA Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.