Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Centru de Parbrize Pilkington Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Centru de Parbrize Pilkington Timisoara

Centru de Parbrize Pilkington Timisoara

Centru de Parbrize Pilkington din Timisoara comercializeaza si monteaza parbrize pentru orice model de autoturism. Centru de parbrize este marca utilizata de firma Pilkington pentru distributia si montajul geamurilor auto in Romania. Aceasta sigla reprezinta calitatea profesionalismul si continuitatea afacerii pornite sub denumirea de Gimarom inca din anul 1995. In octombrie 2007 Pilkington a cumparat afacerea impreuna cu cea denumita Gima din Ungaria. O echipa de profesionisti in distributie si montaj cu experienta locala a intrat in cadrul companiei Pilkington care a achizitionat Gimarom Invest SA. Grupul NSG este unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. www.pilkington.com Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete la cel mai inalt nivel calitativ. Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Centru de Parbrize Pilkington Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.