Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Casa Auto - Ford Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Casa Auto – Ford Timisoara

Casa Auto – Ford Timisoara

RMB Casa Auto din Timisoara este dealer autorizat Ford avand o gama completa de autoturisme si autoutilitare. Domeniul principal de activitate al Casei Auto este vanzarea de autovehicule vanzarea de piese de schimb originale si service-ul autorizat. Pe piata auto locala detinem o pozitie importanta datorita autovehiculelor pe care le comercializam a volumului de vanzari care este in crestere de la un an la altul calitatii acestora si a strategiei de promovare si in Romania a noilor modele aparute pe piata internationala. Serviciile post-vanzare le ofera clientilor siguranta si incredere prin inalta calitate oferita. Toate acestea nu ar fi insa posibile fara un management si o echipa bine pregatite care stau in spatele acestei afaceri. Casa Auto Timisoara detine un complex propriu integrat la standarde Ford unde clientii au la indemana intregul ansamblu de servicii auto.

Nu sunt comentarii la "Casa Auto – Ford Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Casa Auto – Ford Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.