Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cares Paints Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cares Paints Timisoara

Cares Paints Timisoara

Compania a fost fondata in 2002. In domeniul auto vopselele CARES PAINTS si-au castigat renumele ca fiind printre cele mai durabile si mai performante produse de acest gen din Europa. Folosite de mai toate companiile importante de pe mapamond specializate in productia autoturismelor – vopselele MIPA trebuiau sa ajunga si in Romania una dintre tarile cu un export de autoturisme ridicat. Acum la Timisoara vopselele MIPA ajung prin distribuitorul autorizat CARES PAINTS o companie preocupata de aspectul si eleganta masinii tale. Iata de ce acest moment al patrunderii vopselelor MIPA in Romania poate fi inteles ca fiind pasul spre cea mai elaborata tehnologie in materie de vopsele auto momentul in care masina dvs va capata o noua viata si va putea fi admirata oriunde va veti deplasa. Vopselele MIPA sunt prezente in Romania in toata gama de culori si combinatii de culori existente pe piata internationala si avizate de marii producatori.

Nu sunt comentarii la "Cares Paints Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cares Paints Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.