Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cactus Cleaning Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cactus Cleaning Timisoara

Cactus Cleaning Timisoara

Cactus Cleaning – Curatenie civila si industriala Cactus Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru companii birouri cabinete locuinte magazine hoteluri banci institutii hale etc. Printre serviciile pe care le ofera se numara: curatenie de intretinere generala dupa constructor industriala curatat covoare mochete jaluzele verticale tapiterie piele sau textila (inclusiv auto) intretinere pardoseli.

Nu sunt comentarii la "Cactus Cleaning Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cactus Cleaning Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.