Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
BMC BIRSETE Management&Consulting srl Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

BMC BIRSETE Management&Consulting srl Timisoara

BMC BIRSETE Management&Consulting srl Timisoara

BMC BIRSETE – Birou de inginerie management de proiect si consultanta in constructii. Firma noastr? sustine beneficiarii cu o gama de servicii profesioniste de management de proiect consultanata in constructii precum ?i proiectare general? cu colaboratori specialisti in fiecare domeniu. Dup? finalizarea proiectului prelu?m administrarea ?i între?inerea imobilului.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "BMC BIRSETE Management&Consulting srl Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.