Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Blitz Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Blitz Timisoara

Blitz Timisoara

Scoala de soferi Blitz din Timisoara efectueaza cursuri pentru obtinerea certificatului (atestatului) de calificare pentru: – persoane desemnate sa conduca permanent si efectiv activitati – de transport rutier – conducatori auto care efectueaza transport A.D.R. si consilieri de siguranta – instructori de conducere auto si profesori de legislatie rutiera – conducatori auto care efectueaza transport rutier de marfuri cu vehicule a caror masa maxima autorizata depaseste 35 tone – conducatori auto care efectueaza transport rutier public de persoane – conducatori auto care efectueaza transport rutier cu vehicule avand mase si/sau dimensiuni de gabarit depasite – transport taxi si rent a car. Laborator psihologic autorizat pentru siguranta rutiera – se efectueaza testari psihologice pentru scoala de soferi si atestate in transporturi rutiere.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Blitz Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Blitz Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.