Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Bavaria Rent Ghiroda

Bavaria Rent Ghiroda

Strategia Bavaria Rent din Timisoara pe termen lung se indreapta spre oferirea unui serviciu inovativ universal si de calitate ridicata in domeniul inchirieri auto. Oferim clientilor nostri servicii de calitate ridicata avand un excelent raport intre pret/ performanta. Personalul angajat bine pregatit si motivat reuseste pentru dumneavoastra sa combine utilul cu placutul. Dorim satisfacerea nevoilor clientilor si sa le rasplatim loialitatea. Fiind partener al Grupului Automobile Bavaria in Romania oferim clientilor de inchirieri auto ultimele modele din gama variata a marci BMW. Toate autoturismele au o perioada scurta de rulaj reinnoind la fiecare 6 luni flota de automobile. Birourile noastre de inchirieri auto BMW sunt disponibile in: Bucuresti Timisoara Sibiu Constata si Brasov; dar putem face livrari la cerere in toata Romania si in afara granitelor. Puteti contacta oricand departamentul de relatii cu clientii al Bavaria Rent: inchirieri auto BMW: telefonic prin fax sau folosind internetul.

Nu sunt comentarii la "Bavaria Rent Ghiroda" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Bavaria Rent Ghiroda" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.