Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Auto Vali & Adi Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Auto Vali & Adi Timisoara

Auto Vali & Adi Timisoara

Pentru pregatirea teoretica scoala de soferi Auto Vali & Adi Timisoara ofera: o sala de legislatie special amenajata si echipata cu aparatura audio si video panouri explicative semafoare chestionare actualizate la zi pentru o reusita sigura. In cadurul pregatirii teoretice sunt incluse ore de prim-ajutor conduita preventiva si legislatie rutiera. Pregatirea teoretica se face la nivelul clasei dar si la nivelul fiecarui participant la curs. Se sustin teste simulative de examen. Se face cu instructori experimentati si diferite autovehicule.

Relevant pentru:

Nu sunt comentarii la "Auto Vali & Adi Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Auto Vali & Adi Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.