Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Auto service Victor Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Auto service Victor Timisoara

Auto service Victor Timisoara

Auto service Victor Timisoara Service autorizat de Registru Auto Roman executa o gama foarte larga de lucrari de reparatii si intretinere a autoturismelor autoutilitalelor a microbuzelor si autoturismelor de teren de toate tipurile dupa cum urmeaza: Constatari tehnice a defectiunilor si diagnosticare GRATUITA Reparatii mecanice si electrice – reparatii ambreaje – inlocuiri distributii – reglare unghi fuga – revizia sistemului de aer conditionat inlocuire filtre polen curatare-dezinfectare cutii climatizare incarcare cu freon reparatii compresoare clima – reperatii si revizii la instalatia de franare cu probe de frina pe stand de frana – reglare faruri – inlocuiri anvelope si echilibrare – reglari motoare – revizii de intretinere (schimburi de ulei filtre placute de frana etc.) – depanari la domiciliu sau pe traseu – remorcari sau transport pe trailer (slep) Reparatii si intretinerea caroseriilor – lucrari de tinichigerie si redresari caroserii pe stand de redresare (sudura in argon) – lucrari de vopsitorie auto partiale sau coplete (interior si exterior) in cabina de vopsit cu uscare la cuptor – lucrari de retusuri si polisari – spalatorie si cosmetica auto. Toate lucrarile se executa cu personal calificat cu experienta si se acorda garantie pentru toate lucrarile executate. Dupa terminarea lucrarilor executate acestea sunt verificate de responsabilul cu calitatea sau de catre seful de service personal. Pisele de schimb si materialele sunt asigurate de societatea noastra la preturi foarte bune dar lucrarile se pot executa si cu piese aduse de client iar tariful de manopera este de asemea accesibil tuturor clientilor. Lucrarile sunt angajate in baza unei receptii faptice gratuite efectuate de personal de inalta calificare si multa experienta profesionala ocazie cu care se dau 3 raspunsuri la client: Ce defecte are masina? Cat costa reparatia? Cand este gata masina? Constatari care sunt GRATUITE! Dupa terminarea reparatiilor autoturismele sunt verificate cu ajutorul aparatelor si standurilor din dotare si cu probe de parcurs. NOU !!! Inspectie tehnica periodica!

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Auto service Victor Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.