Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Auto Rocko Timisoara

Auto Rocko Timisoara

Firma Auto Rocko din Timisoara este importator si distribuitor pentru produse destinate autoturismelor anvelope auto si acumulatori auto produse pentru vopsitorii auto (benzi adezive adezivi si sigilanti produse abrazive si scule pentru reparatii echipamente) produse pentru amenajari interioare etansanti si izolanti (etansanti profesionali spuma poliuretanica si adezivi) produse abrazive (role abrazive coli abrazive discuri abrazive discuri de debitat si polizat discuri diamantate de debitat) produse si utilaje pentru ambalare si benzi adezive (benzi pentru ambalare pentru mascare benzi dublu adezive si benzi speciale si diferite folii). Folosind numai Piese de Schimb si Accesorii Logan si Logan MCV de Origine Dacia beneficiati de calitatea si durabilitatea garantate de constructor. In sectia de mecanica va stam la dispozitie pentru toata gama de reparatii mecanice necesare automobilului dumneavoastra atat la autovehiculele marca Dacia aflate in garantie si postgarantie cat si la orice alta marca de autovehicul. Avand in dotare toate echipamentele necesare efectuarii reparatiilor mecanice conform standardelor R.A.R. si Grupului Dacia Renault se pot efectua lucrari simple sau complexe incepand de la inlocuirea pieselor consumabile pana la efectuarea reparatiilor generale la motor sau cutia de viteze.

Nu sunt comentarii la "Auto Rocko Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Auto Rocko Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.