Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
ACAROM Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

ACAROM Timisoara

ACAROM Timisoara

ACAROM este o societate comerciala infiintata in 2008 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare Dezinsectie Dezinfectie. De la infiintare si pana in prezent firma a dezvoltat relatii comerciale cu un numar mare de companii in diferite activitati: hotelieri brutarii – panificatii depozite comerciale hypermarkeuri sedii de firme si nu numai. In cei 5 ani de la deschidere ACAROM a acumulat experienta trecand prin situatii diferite. Toate acestea au fost duse la bun final de echipele companiei aducand si multumire din partea beneficiarului. Prin tehnicile speciale de deratizare in municipiulTimisoara si pe raza judetului Timis ACAROM vine in sprijinul clientului pentru a asigura un mediu curat si bine igienizat.

Nu sunt comentarii la "ACAROM Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "ACAROM Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.