Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Hotel Neon - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Yes Timisoara  >   Cazare  >   Hoteluri  >   Hotel Neon

Hotel Neon

  • Categoria: Hoteluri
  • Adresa: Calea Aradului, nr. 85
  • Telefon: 0356.807.600, 0728.015.487
  • Zona:

Hotel Neon din Timisoara este situat pe una dintre cele mai importante artere ale municipiului Timişoara (E671, DN69), Calea Aradului, la nr 85.

De aici se poate ajunge cu uşurinţă şi în timp foarte scurt în centrul oraşului, la Mall-ul Iulius sau la hypermarket-ul Real.
Cele 15 camere single şi double şi elegantul apartament al Hotelului NEON Timişoara vă oferă condiţii de trei stele, fiecare având în dotare televizor, telefon, internet wireless, aer condiţionat şi minibar, oferindu-vă o atmosferă intimă, primitoare, creată pentru a vă garanta un sejur cât mai confortabil.

Dispunem de facilităţi precum: un restaurant cu capacitate de 40 de locuri, un restaurant cu capacitate de 120 de locuri (unde se pot organiza diferite evenimente precum nunţi, botezuri, întruniri de afaceri, conferinţe sau mese festive), agenţie de turism, parcare pazită.

Personalul nostru, amabil şi foarte bine instruit, vă va sta la dispoziţie oricând veţi avea nevoie de informaţii despre locurile unde puteţi să petreceţi o seară placută sau despre punctele de atracţie ale oraşului Timişoara.

Nu sunt comentarii la "Hotel Neon" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hotel Neon" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.