Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Hotel IQ Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Hotel IQ Timisoara

Hotelul IQ din Timisoara este situat in cea mai linistita zona rezidentiala a orasului. Are o capacitate de cazare de 48 locuri – 24 camere, sala de conferinte de 24 locuri, salon de mic dejun si un bar de zi.

Accesul este facil, la doar 4 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul international Traian Vuia.

Camerele sunt decorate intr-un stil modern avand facilitati de ultima ora printre care accesul Wi-Fi gratuit,TV cu canale prin satelit si aer conditionat ce poate fi controlat individual din fiecare camera.

Nu sunt comentarii la "Hotel IQ Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Hotel IQ Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.