Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Peter Turism Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Peter Turism Timisoara

Agentia de turism Peter a fost infiintata in anul 1992. Fondatorul si managerul general al agentiei este dl. Viorel Peter care are o activitate in turism de peste 20 de ani.
Activitatea agentiei o reprezinta turismul intern si international. Agentia este specializata in a oferi concedii la Marea Adriatica in Croatia si Muntenegru, anual beneficiind de serviciile noastre aproximativ 1000 de turisti.
De asemenea oferim concedii in tara pe litoralul romanesc si in statiuni balneoclimaterice. Pentru elevi organizam excursii la sfarsit de saptamana, circuite turistice, tematice, vacante si altele.
Calatorind cu noi macar o data cu siguranta veti reveni.

Nu sunt comentarii la "Peter Turism Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Peter Turism Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.